Disclaimer

Wij (BMB Administratieve Dienstverlening) besteden veel aandacht en zorg aan deze website en streven ernaar dat de informatie op deze website, volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel is.

Ondanks de voortdurend geleverde inspanning hiertoe, kunnen wij (BMB Administratieve Dienstverlening) dit echter niet garanderen.

De informatie op deze website dient als informatief aangemerkt te worden en dient niet zonder verdere consultatie gebruikt te worden.

Wij (BMB Administratieve Dienstverlening) zijn in geen enkel opzicht aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaan zou zijn door het gebruik van deze website en/of de informatie op deze website.

Wij  (BMB Administratieve Dienstverlening) behouden ons het recht voor om, zonder voorafgaande waarschuwing, informatie op deze website toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen.

Deze website bevat links en feeds naar/van andere websites.

Wij (BMB Administratieve Dienstverlening) zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor eerdere, huidige of toekomstige inhoud, van deze externe sites.

Een ieder die, op wat voor wijze dan ook, gebruikt maakt van  onze site, wordt geacht deze disclaimer te hebben geraadpleegd.

Bert & Monica Bakker


Share